Pungi pentru cadouri

Pungi de cadouri sau hartie de impachetat?


Atunci cand trebuie sa oferim cuiva daruri, exista anumite reguli care trebuie respectate. Cadourile se ofera fie impachetate, fie in pungi de cadouri speciale. Ce varianta sa alegem? 

Pungile pentru cadouri sunt mai usor de folosit


Daca e sa fim sinceri, oricat de placut ar fi sa primesti un cadou impachetat cu mare grija, pungile sunt totusi mult mai usor de folosit. In plus, il scuteste pe cel care face cadoul sa vada rezultatul  muncii lui  atente de impachetare rupt in bucati din cateva miscari.  

Din acest punct de vedere, pungile pentru cadouri sunt solutia perfecta: fara taieturi, fara lipituri, fara margini strambe. Nu trebuie decat sa asezi cadoul in punga potrivita. Pe deasupra, pungile de cadouri pot fi refolosite.

Pungile de cadouri sunt impersonale


Alti oameni considera ca, desi e mai usor sa foloseasca pungi pentru cadouri, acest lucru este impersonal si ar trebui evitat. Impachetarea unui cadou implica timp si efort din partea celui care il ofera. In plus, e mai usor sa personalizezi si sa adaptezi hartia de impachetat sezonului. Efortul de a realiza un ambalaj reusit va face cadoul sa ramana si mai mult in memoria destinatarului.

Care metoda este mai buna?


Nu exista nimic de comentat atunci cand vine vorba de impachetarea cadourilor in hartie. In realitate, atunci cand primesc daruri in pungi de cadouri, oamenii au tendinta sa arunce doar o privire spre continut, sa multumeasca si sa le puna deoparte. In cazul in care acestea sunt impachetate, ei trebuie sa faca efortul sa le deschida pentru a vedea ce contin.

Pe de alta parte, in ultima vreme, la petreceri se practica obiceiul de a desface cadourile mai tarziu. Astfel, daca le oferiti in pungi de cadouri, aveti cel putin ocazia de a vedea expresia celui ce primeste cadoul, atunci cand priveste rapid spre punga. 

Unii oameni prefera pungile de cadouri pentru ca le pot refolosi, desi asa exista riscul sa primeasca un cadou in aceeasi punga pe care a folosit-o inainte. Altii obisnuiesc sa refoloseasca si hartia de impachetat, cu acealsi risc potential.

In concluzie, exista mai multi factori care trebuie luati in considerare


In primul rand, timpul de care dispuneti. Daca ati uitat sa cumparati un cadou si alergati in ultimul moment la supermarket sa il procurati, fara indoiala ca optiunea cea mai la indemana este sa cumparati o punga pentru cadouri

Apoi, conteaza si cat de bine va pricepeti la impachetat. Desi acest lucru se poate invata, daca de obicei cadourile impachetate de dvs. nu arata prea reusit, puteti folosi pungile pana cand va perfectionati metoda. 

In cele din urma, exista varianta sa cunoasteti modul in care destinatarul prefera sa primeasca cadourile.  

Daca nu va puteti decide, impachetati cadoul in hartie si apoi puneti-l intr-o punga de cadouri. Asa nu veti da gres in mod sigur!

 
Recomandari